Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Selecteer een jaar:
May
05
11:00
Vliegerspektakel 5 Mei
Vliegerspektakel bij de Surfplas op 5 mei.
 
Op Zondag 5 mei aanstaande zal er op de terreinen rond de Surfplas (Krabbenplas) weer uitbundig worden gevliegerd.
 
We gaan er van uit dat het prima vliegerweer wordt, net zoals verleden jaar.
 
Het vliegerfeest is een traditioneel gebeuren. Al voor de Dertigste keer vindt het evenement plaats. Uit de wijde omgeving komen vliegeraars naar Vlaardingen om lekker bezig te zijn met hun vliegerhobby. Niet omdat het zo'n groot vliegerfeest is, maar omdat het zo gezellig is.
 
Er is weinig ruimte, maar toch is er een plaatsje voor iedereen. Vliegeraars zijn gemoedelijke mensen en gunnen elkaar altijd een stukje lucht. Wat is er allemaal te zien; Grote en kleine éénlijnsvliegers, Stuntvliegers met twee lijnen, vierlijns vliegers met de mogelijkheid dit ook zelf te proberen, Vliegertreinen van allemaal kleine vliegers achter elkaar, Grondobjecten die op het terrein staan te stuiteren en misschien komen er kitesurfers die hun kunsten vertonen op het water.
 
Het Vliegerfeest begint om 11.00 uur en gaat door 17.00 uur, maar als het weer super is mogen de vliegeraars best nog even blijven doorvliegeren.
 
Iedereen is welkom om zijn of haar vlieger te komen oplaten, tijdens het 5 mei Vliegerfeest (Kevlar vliegerlijnen zijn niet toegestaan). Natuurlijk ben je ook welkom om te komen kijken.